Yuzzu Houffa Gravel logo 2023
2022_UCI_GARVEL_WSeries_Houffalize_CMYK_Stacked_Keyline
DAGEN
UUR
MIN
SEC

Houffa Gravel – De weg naar het WK Gravel

Op zaterdag 26 augustus staat Houffa Gravel op het programma, de enige Belgische UCI qualifier voor het Wereldkampioenschap Gravel later op het jaar. Houffa Gravel is een officiële manche van de UCI Gravel World Series, waardoor jij je in Houffalize kan kwalificeren voor het Wereldkampioenschap Gravel. Begin oktober staat de absolute wereldtop uit de gravelwereld aan de start in de Italiaanse regio Veneto en jij kan er bij zijn!

Starten doe je in het pittoreske, Ardense stadje Houffalize. Vanaf de oevers van de Ourthe ontdek je een waar gravelparadijs van onverharde wegen, bospaden en ongerepte natuur. Tussen geschiedenis en natuur, gravel je doorheen een fantastiche regio dat voor één dag omgevormd wordt tot het middelpunt van de gravelsport.

Geniet jij liever op je eigen tempo van al het groen en de lanschappen die deze regio te bieden heeft? Iedereen is welkom! Ook deelnemers die het liever wat rustiger aandoen ontvangen we graag in Houffalize. Bepaal zelf je intensiteit, snelheid en doel tijdens je graveltocht doorheen een prachtig stukje Belgische Ardennen.

Afspraak op zaterdag 26 augustus in Houffalize voor een dag vol gravel! Kies zelf je parcours (50km, 68 km of 110 km), gravel op je eigen tempo doorheen een fantastiche regio en sluit je avontuur vervolgens af met een gezellige après-bike!

Yuzzu

Yuzzu is de Belgische marktleider in directe verzekeringen en maakt deel uit van de AXA-groep.

De verzekeraar heeft niet enkel een uitgebreide fietsverzekering, maar ook een auto-, bestelwagen-, motor-, woning- en familiale verzekering. Zo verzekert Yuzzu het dagelijks leven van meer dan 150.000 klanten in België. De verschillende verzekeringen kan je trouwens gemakkelijk online berekenen en afsluiten, of met behulp van de enthousiaste medewerkers die telefonisch en in de shops beschikbaar staan. Bij Yuzzu ben je dus verrassend vlot verzekerd!

Yuzzu beloont onze trouwe deelnemers met een uniek gravelshirt !

Ben jij een trouwe fan van de Yuzzu Gravel Series en volg jij ons elk jaar naar de mooiste gebieden in ons land om te gravelen?

Wie deelneemt aan minstens 3 tochten van de Yuzzu Gravel Series ontvangt dankzij Yuzzu een uniek en prachtig gravelshirt van Bioracer. Één boodschap dus: inschrijven maar!

WCUP SPORTS NUTRITION

WCUP Sports Nutrition is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de fysieke inspanning. WCUP ontwikkelt producten die een verschil maken en die voldoen aan de basisbehoefte van de sporter met als ultieme doel de sportprestatie te verbeteren. Alle producten zijn PH-neutraal, puur Belgisch en getest door atleten. Bezoek www.wcup.eu voor meer info over het assortiment alsook een lijst van de WCUP verdelers.

Speciaal voor de Yuzzu Gravel Series biedt Wcup een voordeelpakket aan voor €60 in plaats van €79,50 met gratis levering aan huis! Bestel je voordeelpakket via https://wcup.eu/winkel/yuzzu-pakket/!

HOUFFA GRAVEL PARTNERS

Title partner

Main partners

Official Suppliers

Institutional Partners

Media Partners