houffa-22-logo
2022_UCI_GARVEL_WSeries_Houffalize_CMYK_Stacked_Keyline
DAGEN
UUR
MIN
SEC

Houffa Gravel – Gravelen op een werelds parcours.

Op zaterdag 27 augustus is het idyllische, Ardense stadje Houffalize aan de Ourthe het epicentrum van de gravelsport. Die dag is het tijd voor Houffa Gravel! De ruime omgeving van Houffalize is een waar paradijs voor iedereen die houdt van onverharde gravelwegen. Gravelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen temidden van de ongerepte natuur en groene landschappen.

Houffa Gravel is een officiële manche van de UCI Gravel World Series. Als je wil kan je je in Houffalize kwalificeren voor het Wereldkampioenschap Gravel later op het jaar. Houffa Gravel fungeert eveneens als het officiële Waals Kampioenschap Gravel.

Maar je kan natuurlijk ook lekker relaxed komen gravelen op jouw tempo! Iedereen start op hetzelfde tijdstip volgens het principe van een massastart maar je bepaalt zelf jouw intensiteit, snelheid en doel.

Zak af naar Houffalize, ontdek een prachtige regio met een diverse fauna & flora, beleef een dag vol avontuur en ga met een voldaan gevoel naar huis. Er is keuze uit een parcours van 50km, 68 km of 110 km

Yuzzu

Yuzzu is de Belgische marktleider in directe verzekeringen en maakt deel uit van de AXA-groep.

De verzekeraar heeft niet enkel een uitgebreide fietsverzekering, maar ook een auto-, bestelwagen-, motor-, woning- en familiale verzekering. Zo verzekert Yuzzu het dagelijks leven van meer dan 150.000 klanten in België. De verschillende verzekeringen kan je trouwens gemakkelijk online berekenen en afsluiten, of met behulp van de enthousiaste medewerkers die telefonisch en in de shops beschikbaar staan. Bij Yuzzu ben je dus verrassend vlot verzekerd!

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor een moment met je gezin, met je sportteam, voor een teambuilding of met je vrienden?

Of je nu met 2 of met 50 personen bent, Ardennes-étape biedt je het beste van de Belgische Ardennen aan. Meer dan 2.000 vakantiehuizen voor alle smaken en budgetten. Van een tiny house tot luxe villa met een wellnessruimte, Ardennes-étape beschikt over het vakantiehuis dat bij jou past.

Met de code AE-YGS2022 geniet je van 30 euro korting op elk van je fietsverblijven in 2022 met Ardennes-étape.

Ga naar ardennes-etape.be en kies jouw verblijf.

Wil je een persoonlijke aanbod ontvangen? Neem contact met ons op.

WCUP SPORTS NUTRITION

WCUP Sports Nutrition is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de fysieke inspanning. WCUP ontwikkelt producten die een verschil maken en die voldoen aan de basisbehoefte van de sporter met als ultieme doel de sportprestatie te verbeteren. Alle producten zijn PH-neutraal, puur Belgisch en getest door atleten. Bezoek www.wcup.eu voor meer info over het assortiment alsook een lijst van de WCUP verdelers.

Speciaal voor de Yuzzu Gravel Series biedt Wcup een voordeelpakket aan voor €50 in plaats van €71,85 met gratis levering aan huis! Bestel je voordeelpakket via https://wcup.eu/winkel/yuzzu-pakket/!

HOUFFA GRAVEL PARTNERS

Title partner

Institutional Partners

Main partners

Official Suppliers

Media Partners