Parcours

parcours

Bevoorrading 1

Na 33 km voor alle afstanden

Bevoorrading 2

Na 53 km voor de 68 en de 110 km

Bevoorrading 3

Na 80 km voor de 110 km

De parcours zijn zodanig uitgestippeld zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Technische passages laten we achterwege. De onverharde stroken bestaan voornamelijk uit grind (gravel), zand, steentjes, kasseien of een combinatie van voorgaande. Hier en daar zit er een single track in vervat om de mooiste stroken met elkaar te verbinden. De stroken worden bij regenweer geen modderstroken maar blijven vlot berijdbaar.

Proudly presented by Komoot

Komoot

Route planner Komoot (www.komoot.nl) is de officiële route partner van de Yuzzu Gravel Series. Samen met Komoot bieden we alle deelnemers een gratis regiopakket (t.w.v. € 8.99) aan waarmee je de routes van Houffa Gravel kan downloaden of kan synchroniseren naar je gps-toestel. Deelnemers ontvangen hun individuele code voor dit regiopakket een aantal dagen voor het event per email. Op de routepagina’s kan je alle highlights, het hoogteprofiel en de hoeveelheid off-road kilometers raadplegen. Bovendien zie je heel gemakkelijk in een oogopslag waar de offroad wegen zich bevinden. Handig!

De parcoursplannen worden hier gepubliceerd van zodra ze beschikbaar zijn. De gpx-file van jouw rit wordt enkele dagen voor het event via mail bezorgd.

Er is keuze uit 3 afstanden: 

  • 50 km (710 hoogtemeters)
    • Geen kwalificatie-afstand
  • 68 km (970 hoogtemeters)
    • Officiële kwalificatie-afstand voor het UCI WK Gravel (mannen 60+ en vrouwen 50+)
  • 110 km (1430 hoogtemeters)
    • Officiële kwalificatie-afstand voor het UCI WK Gravel (mannen 19-59 jaar en vrouwen 19-49 jaar)

Parcours 50 km

Parcours 90 km

Parcours 130 km